Contact Info
Miranda Verweij – de Koning
Commissielid
Portefeuille:

Bouwzaken & Vergunningen

Volkshuisvesting

Economie & Werkgelegenheid

Ruimtelijke Ordening

Duurzaamheid & Milieu

 

Maak kennis:

Ik ben geboren in Gouderak maar op mijn achtste zijn wij verhuist naar ’t Beijersche in Stolwijk. Een hele landelijke omgeving waar mijn ouders, mijn 1 jaar jongere zus en ik veel hebben genoten van de Krimpenerwaard.

Ik heb gewerkt bij de Rabobank. Ook hier op meerdere locaties namelijk eerst op het kantoor in Stolwijk en daarna op kantoor in de Vlist. Toen onze dochter is geboren ben ik gaan werken in het constructiebedrijf van mijn man in Gouderak.

In 1996 zijn we als gezin gaan wonen in Ouderkerk aan de IJssel aan de IJsseldijk Noord want ondertussen hadden we nog twee zoons gekregen. Een ruime woning want ons de kans gaf om dieren te houden. Het lijkt soms wel een kinderboederij met een paard, ezels, geiten, schaap, kat, hond en kippen. Gelukkig is onze dochter van 22 en onze zonen van 20 en 17 behulpzaam.

Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor een leuke omgeving. Ik ben bv al 10 jaar vaste vrijwilliger bij het Thomashuis in Ouderkerk maar heb ook vele avonden geklust op de basisschool op de Lageweg. En nu dus op de kieslijst bij Leefbaar Krimpenerwaard want als we allemaal wat bijdragen hebben onze kinderen ook een leuke omgeving om in te wonen en te werken.

 

(Alle overige nevenfuncties zijn te vinden op de website van de gemeente Krimpenerwaard of klik hier)