Leefbaar Krimpenerwaard presenteert verkiezingsprogramma: NU Leefbaar

Leefbaar Krimpenerwaard presenteert verkiezingsprogramma: NU Leefbaar

Krimpenerwaard – Leefbaar Krimpenerwaard lanceert haar verkiezingsprogramma via haar website https://www.leefbaarkrimpenerwaard.nl. Hier kunt u ons uitgebreide programma lezen of downloaden als PDF.

Eén gemeente, maar alle kernen van belang

Leefbaar Krimpenerwaard is er voor de hele gemeente en voor uw kern of dorp. Wij kennen de uitdagingen en wensen van de kleine en grote kernen, ook zonder een ‘wandeling’. We stimuleren en versterken de karakteristieke dorpen en kernen en wij zorgen ervoor dat u daar trots op kunt blijven.

Scherp, verfrissend en duidelijk

Het programma van Leefbaar Krimpenerwaard is verfrissend, scherp en durft de dingen te benoemen, waar anderen over zwijgen. Dat maakt ons duidelijk anders en verschillend van andere partijen.

Dichtbij

Alleen als je dicht bij de inwoners staat, kun je ze ook echt horen! Dat is ons uitgangspunt. Goed luisteren naar iedereen die op een eerlijke manier en met hard werken een boterham wil verdienen. Maar ook naar mensen die uitgesloten worden, vanwege hun geaardheid, hun uiterlijk of beperkingen.

Aanpakken

Geïnspireerd door Pim Fortuyn, willen we meer doen dan alleen luisteren. Wij zijn bereid hard te werken en vooral aan te pakken. Wij willen het verschil maken voor iedere kern en iedere inwoner van de Krimpenerwaard. Niet vanuit een ivoren toren, maar gewoon met onze voeten in de klei!

Een nieuwe partij met ervaring

Leefbaar Krimpenerwaard is een nieuwe partij. Lokaal, maar met regionale kracht, want samen bereiken wij meer voor de Krimpenerwaard met onze grote Leefbaar familie. Leefbaar Krimpenerwaard is een nieuwe partij die terug kan vallen op meer dan 20 jaar bestuurlijke ervaring. Een partij die verantwoordelijkheid kan en durft te nemen!
Een partij met ervaren, bevlogen en kundige mannen en vrouwen, van jong tot oud ; van een gepensioneerde en ervaren advocaat tot een hard werkende zorgmedewerker. Mensen uit de praktijk!

Uw stem komt bij ons dus goed terecht.

Lees ons programma en raak ook overtuigd dat het NU tijd is voor Leefbaar Krimpenerwaard en ga stemmen op 14, 15 of 16 maart!

We hebben er zin in, Wij zijn er voor jou. Wij zijn Leefbaar